Jun 11, 2008, 1:45 AM

На тати 

  Poetry » Other
895 0 2

Татко, мили татко,

годините минават безспирно,

от мен не чу "Обичам те, силно"!

 

Не знам защо не мога да го изрека,

ала ти всичко даде ми на света!

Съдбата някой ден ще ни раздели,

от мен без вик и зов ще тръгнеш ти!

 

В тоз час, под дъжда,

реших да ти посвета ред-два.

Да кажа - ОБИЧАМ ТЕ! Знай!

Ще съм с теб и в ад, и рай!!!

 

На тати с много, много любов!!!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??