11 июн. 2008 г., 01:45

На тати 

  Поэзия » Другая
897 0 2

Татко, мили татко,

годините минават безспирно,

от мен не чу "Обичам те, силно"!

 

Не знам защо не мога да го изрека,

ала ти всичко даде ми на света!

Съдбата някой ден ще ни раздели,

от мен без вик и зов ще тръгнеш ти!

 

В тоз час, под дъжда,

реших да ти посвета ред-два.

Да кажа - ОБИЧАМ ТЕ! Знай!

Ще съм с теб и в ад, и рай!!!

 

На тати с много, много любов!!!

© Меглена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??