На теб
Ти си небето просторно и широко,
а аз съм една от твоите птици...
И често се питам впели в тебе зеница:
"Може ли небето да бъде на една единствена птица?"
Ти си огъня в моята душа,
който пожари в сърцето разпалва...
Но какво е пожар без искра и защо се опитвам напразно
аз да бъда жарта в пепелта.
Има много птици в небето
и искри живи в пожара голям,
но едва ли някой в сърцето
те обича с такъв жар и плам.
© Todos los derechos reservados