7 sept 2022, 21:46

На теб 

  Poesía » De amor
829 0 0

Когато глас прогонва здрач от мисли 

И от простора на съзнанието лъч лъчи

Когато нежен полъх на чувство безусловно

Живота мой променя в танц без лъжи

 

Разбрах, че потока всъщност пее песен

Твореца пътеводен знак в безкрая

И как споделеното с теб вълшебство

Повежда сърце човешко някъде из рая.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??