Когато глас прогонва здрач от мисли
И от простора на съзнанието лъч лъчи
Когато нежен полъх на чувство безусловно
Живота мой променя в танц без лъжи
Разбрах, че потока всъщност пее песен
Твореца пътеводен знак в безкрая
И как споделеното с теб вълшебство
Повежда сърце човешко някъде из рая.
© Стефан Всички права запазени