7 сент. 2022 г., 21:46

На теб 

  Поэзия » Любовная
635 0 0

Когато глас прогонва здрач от мисли 

И от простора на съзнанието лъч лъчи

Когато нежен полъх на чувство безусловно

Живота мой променя в танц без лъжи

 

Разбрах, че потока всъщност пее песен

Твореца пътеводен знак в безкрая

И как споделеното с теб вълшебство

Повежда сърце човешко някъде из рая.

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??