25 feb 2007, 8:12

НА ТИХАТА УЛИЧКА 

  Poesía
618 0 1

 

Вървях си кротко,

когато от отсрещната страна

залая куче срещу мен.

Защо ли?

До петия етаж оттук не стигам.

…Отминах,

но яростта му продължи.

 

Тогава чак във мен просветна –

че лаейки,

изпраща наденицата в ръката ми…

© Дачо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??