25.02.2007 г., 8:12 ч.

НА ТИХАТА УЛИЧКА 

  Поезия
617 0 1

 

Вървях си кротко,

когато от отсрещната страна

залая куче срещу мен.

Защо ли?

До петия етаж оттук не стигам.

…Отминах,

но яростта му продължи.

 

Тогава чак във мен просветна –

че лаейки,

изпраща наденицата в ръката ми…

© Дачо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??