25 ago 2007, 16:47

На тръгване 

  Poesía
508 0 6
Разкрий сърцевината на нещата
и сто цветя в едно за мене слей!
Да бъде най-нежно на Земята,
измислено с сърцето и душата!

Ела, със неперфектната любов,
но с смисъл разбираем, вечно нов!
Задавай оня ням въпрос!?
Дали си струва и защо!?

И в спазъма на тъжното море,
идвай, но си тръгвай с вечността!
Вечността на твойте чувства и мечти,
с които... по-богата ме направи ти!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??