20 dic 2008, 10:19

На тръгване 

  Poesía » De amor
524 0 2
Тръгваш ти,
а след теб остава автобусната спирка,
която ни събра завинаги,
но от носталгия към ежедневието си
привикна честичко да ни дели!
Остана усмивката ти трудна,
нелишена от взаимност да зари!
Остана допирът на силната ти длан 
да ме гори!
Остават небрежно подредени,
тревожни, мислите ми!
Остава надеждата,
че скоро спирката отново
ще ни приюти!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??