20 дек. 2008 г., 10:19

На тръгване 

  Поэзия » Любовная
540 0 2
Тръгваш ти,
а след теб остава автобусната спирка,
която ни събра завинаги,
но от носталгия към ежедневието си
привикна честичко да ни дели!
Остана усмивката ти трудна,
нелишена от взаимност да зари!
Остана допирът на силната ти длан 
да ме гори!
Остават небрежно подредени,
тревожни, мислите ми!
Остава надеждата,
че скоро спирката отново
ще ни приюти!

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??