15 feb 2016, 18:08

На Туньо 

  Poesía
609 0 2

                                                         

 

 

                                          „Винаги давай най-доброто от себе си на България!“

                                                                                                       Трифон Иванов

 

                                                                

 

                                                          Утрото прегърна  тъмнина.

                                                                               Ти си  там . . .

                                                                         Вече сам…

                                                 Пред  теб врата…

                                                                       Но не! Не е тя!

                                                 Теренът ти зелен...                   

                                                                  отрупан е с цветя…

                                                 Стоя, склонил глава. . .

                                                                   Мисля  си  за  теб…  

                                                 За този  миг  студен ,

                                                                                  погалил

                                                 вечността  на утрешния ден…

                                                 Мисля  за  неща…

                                                 дълбоко  скрити  в  мен . . .

                                                 Мисля и  за  това -

                                                                   как  е  нужна  днес . . .

                                                 оная чест…

                                                     Честта  на  Вчерашния  Ден…

 

                                                                                                     13.02.2016 г.

© Пламен Порчев Todos los derechos reservados

                             Почивай в мир, Туньо...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??