„Винаги давай най-доброто от себе си на България!“
Трифон Иванов
Утрото прегърна тъмнина.
Ти си там . . .
Вече сам…
Пред теб врата…
Но не! Не е тя!
Теренът ти зелен...
отрупан е с цветя…
Стоя, склонил глава. . .
Мисля си за теб…
За този миг студен ,
погалил
вечността на утрешния ден…
Мисля за неща…
дълбоко скрити в мен . . .
Мисля и за това -
как е нужна днес . . .
оная чест…
Честта на Вчерашния Ден…
13.02.2016 г.
© Пламен Порчев All rights reserved.