Учителка по френски беше тя
и много бе красива, нежна тя...
Безумно влюбих се във нея аз
и исках да е моя, вечно моя аз.
Но смело вдигнала глава,
с нищо аз не ще я привлека...
Но минахме си вечно тъй
с погледи, с усмивчици безброй...
© Стойко Минчев Todos los derechos reservados