18.03.2011 г., 18:59 ч.

На учителя с любов 

  Поезия » Любовна
652 0 0

Учителка по френски беше тя

и много бе красива, нежна тя...

Безумно влюбих се във нея аз

и исках да е моя, вечно моя аз.

 

Но смело вдигнала глава,

с нищо аз не ще я привлека...

Но минахме си вечно тъй

с погледи, с усмивчици безброй...



© Стойко Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??