Mar 18, 2011, 6:59 PM

На учителя с любов 

  Poetry » Love
654 0 0

Учителка по френски беше тя

и много бе красива, нежна тя...

Безумно влюбих се във нея аз

и исках да е моя, вечно моя аз.

 

Но смело вдигнала глава,

с нищо аз не ще я привлека...

Но минахме си вечно тъй

с погледи, с усмивчици безброй...



© Стойко Минчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??