аз за теб обичам да мечтая,
мечтая, но не, не те желая.
Не вярвах, че те има, съвършеният ми Бог!
Така прекрасен, като диамант в пустиня.
Ясен ден след дълга нощ!
Не, не вярвах, че те има,
но реален си, мъжът-мечта!
Не, не мога да те имам и не те желая!
Повече обичам да те гледам,
теб, жена ти, малката ти дъщеря.
Ти даде ми надежда, че и други има като теб
и ще срещна принц прекрасен, като теб!
Твоята усмивка ме огрява, топли ме и съживява.
Ясен ден след тъмна нощ!
Аз не вярвах в любовта
и не вярвах, че те има, моят Бог свещен!
Аз не искам да те опознавам,
остани си Ясен ден за мен!
Кажи ми пак, че се радваш да ме видиш!
Но никога не ме изпращай, не!
© Кристина Илиева Todos los derechos reservados