21 mar 2013, 22:46

На заминаване 

  Poesía
523 0 1

Отиде си, приятелю.

И нищо със себе си не взе.

Остави добротата 

на нечовеците да свети

в блудното им време.

И бялата ти риза

вятърът наду -

платно на кораб,

пристан за ятата

отлитащи на юг...

Бялата ти риза...

Кърпа за плачещи очи.

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??