12 ene 2018, 12:26

На зазоряване 

  Poesía » De amor
1330 5 4

НА ЗАЗОРЯВАНЕ
/Свидна/


В очите гасне синева
и облаци дъждовни плачат,
забавям всички сетива,
стоя безмълвно и те чакам.

Чакам просто тъй без знак,
скришом чопля зрънце вяра,
в душата черна топка мрак,
търкаля се и студ навява.

Но свита в моето сърце,
една любов безумно смела,
в молитва сключва две ръце,
на силите си до предела.

Защото пак се зазори,
нощта отдръпна се страхливо,
Тя, любовта, не се стопи
и оцеля все тъй красива!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??