В този свят –
на самодиви
и съмнения,
на хаос,
виещ се
ту във формули,
ту във видения,
в този свят
на пътища
към съвършенство
и падения,
е хвърлен
пъпът ми,
една прашинка
в мирозданието,
а може би –
напъпило
стръкче обич…
Чуден,
чуден свят!
И начало...
© Росица Танчева Todos los derechos reservados
Поздравления!