15 февр. 2013 г., 12:00

Начало… 

  Поэзия » Философская
770 0 6

В този свят –

на самодиви

и съмнения,

на хаос,

виещ се

ту във формули,

ту във видения,

 

в този свят

на пътища

към съвършенство

и падения,

 

е хвърлен

пъпът ми,

 

една прашинка

в мирозданието,

 

а може би –

напъпило

стръкче обич…

 

Чуден,

чуден свят!

 

И начало...

© Росица Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??