Ще изтръгна сърцето си,
но не искам спомени...
Забравям и после продължавам...
и не гледам назад.
Махам с ръка и не търся някой,
който да ми прости...
защото не желая съжаление.
Ще преобърна гардероба
и наново ще подредя живота си...
с нови хора, с нови мисли, всичко старо
ще изхвърля... и само бели дрехи ще събирам.
Ще скъсам завесите и ще пусна
светлината в очите си - ще забраня
нощта в живота си...
но ще запазя свещите.
© Ваня Ризова Todos los derechos reservados