30.06.2010 г., 12:14 ч.

Начало 

  Поезия » Друга
383 0 1

Ще изтръгна сърцето си,
но не искам спомени...
Забравям и после продължавам...
                и не гледам назад.
 
Махам с ръка и не търся някой,
който да ми прости...
                  защото не желая съжаление.

Ще преобърна гардероба
и наново ще подредя живота си...
с нови хора, с нови мисли, всичко старо
ще изхвърля... и само бели дрехи ще събирам.

Ще скъсам завесите и ще пусна
светлината в очите си - ще забраня
нощта в живота си...
                   но ще запазя свещите.

© Ваня Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??