19 ene 2018, 10:34

Начало 

  Poesía » Verso acróstico
861 1 2

 

 

Неусетно времето мени се,

А тишината все е същата.

Чистота. Надежда. "Усмихни се!".

А в душата все мъката - присъщата.

Любов и страст; романтика и младост -

Образи отминали на безнадеждна старост.

© Яна Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Ново начало »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??