19.01.2018 г., 10:34 ч.

Начало 

  Поезия » Акростихове
849 1 2

 

 

Неусетно времето мени се,

А тишината все е същата.

Чистота. Надежда. "Усмихни се!".

А в душата все мъката - присъщата.

Любов и страст; романтика и младост -

Образи отминали на безнадеждна старост.

© Яна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??