Богати са на мъдрост
Божиите притчи.
Вярата ни в тях
прави ни по-чисти.
Покълват във душата
и носят светлина.
Обичащи и святи
са небесните слова.
Вселенското начало -
милостиво и добро.
Бог, човек, живот
с обич сбира ни в едно.
Вдъхновено от невероятните фотографии на Симеон Дончев/ Paur/
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados