16.11.2007 г., 8:53 ч.

Началото 

  Поезия » Философска
939 0 25

 

 

                                     

                                                 Богати са на мъдрост

                                                 Божиите притчи.

                                                 Вярата ни в тях

                                                 прави ни по-чисти.

 

                                                 Покълват във душата

                                                 и носят светлина.

                                                 Обичащи и святи

                                                 са небесните слова.

 

                                                 Вселенското начало -

                                                 милостиво и добро.

                                                 Бог, човек,  живот

                                                 с обич сбира ни в едно.

                                                

 

                                                 Вдъхновено от невероятните фотографии на Симеон Дончев/ Paur/

                                                                                                                      

                                     

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??