Трия, трия аз билетче,
но не става, не спорѝ.
Друг си купи самолетче
и на воля си лети.
Трия, трия, не подбирам
златен "Кеш"и "Пирамиди"
и накрая пак разбирам...
Нищо! Ух, да се не види!
Трия, трия и не спирам,
до стотинка се ошушках.
Не, че някого визирам,
сам в чувала се намушках.
Сладко нещо е хазарта,
дявол тъй го сътвори.
И за Ада пътна карта,
с нея лесно се върви.
Сладки, сладки са парите
без умора и без труд.
Но внимавайте! Горите,
а пожарните са кът.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados