9 abr 2013, 21:21

Над нещата... 

  Poesía » Filosófica
1668 0 0
 Над нещата... 
 

Когато корабът потъне във водата, 

вдигни духа - да бъде над нещата! 

Когато мечтите ти се сринат до земята, 

не се отчайвай - бъди над нещата!

Когато неразбран останеш от Жената, 

не спирай да обичаш... над нещата!

Дори когато предаден си от Братя, 

повтаряй силно - Аз съм над нещата!...

 

Така, Приятелю, помни от мен,   

успееш ли да бъдеш извисен,

дори да спре да се върти Земята,

с блаженство ще възкликнеш Аз Бях Над Нещата...

© Ясен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??