Когато корабът потъне във водата,
вдигни духа - да бъде над нещата!
Когато мечтите ти се сринат до земята,
не се отчайвай - бъди над нещата!
Когато неразбран останеш от Жената,
не спирай да обичаш... над нещата!
Дори когато предаден си от Братя,
повтаряй силно - Аз съм над нещата!...
Така, Приятелю, помни от мен,
успееш ли да бъдеш извисен,
дори да спре да се върти Земята,
с блаженство ще възкликнеш Аз Бях Над Нещата...
© Ясен Всички права запазени