9 nov 2018, 20:08

Над нещата - Нищо не е... /Петък/ 

  Poesía » Otra
456 3 6

Верен приятел, временен враг,

втурва се в нещото Нищото с вик.

Звънко се смее, хвърля в боклука

онова, от което нуждаем се тук.

 

И какво от това, че бе нашето нужно

щом без него се справяме дружно,

както се справят децата с белята…

Петък е – петъкът над нещата!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??