9.11.2018 г., 20:08 ч.

Над нещата - Нищо не е... /Петък/ 

  Поезия » Друга
469 3 6

Верен приятел, временен враг,

втурва се в нещото Нищото с вик.

Звънко се смее, хвърля в боклука

онова, от което нуждаем се тук.

 

И какво от това, че бе нашето нужно

щом без него се справяме дружно,

както се справят децата с белята…

Петък е – петъкът над нещата!

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??