Светът не свършва
с нашите изневери...
Светът не свършва
с нашите лъжи.
Но той загубва любовта която
живее в нашите души.
Светът не свършва, но боли...
Дори когато си признаем,
дори и никога да не грешим
надали по-истински ще бъдем.
© Ангел Todos los derechos reservados