13 янв. 2016 г., 22:25

Надали ще бъдем 

  Поэзия
243 0 1

Светът не свършва 

с нашите изневери...

Светът не свършва

с нашите лъжи.

Но той загубва любовта която

живее в нашите души.

Светът не свършва, но боли...

Дори когато си признаем,

дори и никога да не грешим

надали по-истински ще бъдем.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??