11 feb 2022, 20:46

Надежда 

  Poesía
400 2 5

 

 

 

 

Отново небето е снежно и бяло,

и преспите се прегръщат с млади ели.

Земята, стаена под нежни кристали,

предизгревно свети в диамантни дъги.

   

Отново надежда сред мрака проблясва.

Заражда се утро, бледнеят звезди.

Земята се буди по детски прекрасна

и радост нахлува в изтерзани души.

 

    

 

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??