Отново небето е снежно и бяло,
и преспите се прегръщат с млади ели.
Земята, стаена под нежни кристали,
предизгревно свети в диамантни дъги.
Отново надежда сред мрака проблясва.
Заражда се утро, бледнеят звезди.
Земята се буди по детски прекрасна
и радост нахлува в изтерзани души.
© Елена Гоцева Все права защищены