16 oct 2004, 19:45

Надежда 

  Poesía
1066 0 3

  Стоиш във стаята пустинна и самотна
  И мислиш си за твоите мечти
  Макар да знаеш,че не ще се сбъднат нивга
  Във себе си таиш надежда ти.

  Макар мечтите да са скромни
  Неизпълними са за тев
  Но в себе си таиш ти капчица надежда
  И тя ти дава сили за напред.

© Пламена Москова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??