16.10.2004 г., 19:45 ч.

Надежда 

  Поезия
1064 0 3

  Стоиш във стаята пустинна и самотна
  И мислиш си за твоите мечти
  Макар да знаеш,че не ще се сбъднат нивга
  Във себе си таиш надежда ти.

  Макар мечтите да са скромни
  Неизпълними са за тев
  Но в себе си таиш ти капчица надежда
  И тя ти дава сили за напред.

© Пламена Москова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??