Силуета на малко конче
пазеше моите надежди,
че утре денят ще започне
по-ведър от днешните свади.
Ти търсеше там нейде утеха,
защото сигурно ти липсва това,
което с годините градиха
твоите неверни игриви слова.
Със смутено лице пред мен
ти искаше да изкупиш вина,
но аз съм свикнала - знаеш
и просто с насмешка ще го отмина.
Аз вече се усмихвам над игрите,
които са достойни за екран.
Сигурно ще се познаем всичките,
участници в забавен роман.
© Елена Todos los derechos reservados