15.09.2015 г., 20:29 ч.

Надежди 

  Поезия » Любовна
467 0 2

Силуета на малко конче

пазеше моите надежди,

че утре денят ще започне

по-ведър от днешните свади.

 

Ти търсеше там нейде утеха,

защото сигурно ти липсва това,

което с годините градиха

твоите неверни игриви слова.

 

Със смутено лице пред мен

ти искаше да изкупиш вина,

но аз  съм свикнала - знаеш

и просто с насмешка ще го отмина.

 

Аз вече се усмихвам над игрите,

които са достойни за екран.

Сигурно ще се познаем всичките,

участници в забавен роман.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??