4 sept 2012, 16:26

Надлетяване 

  Poesía » Filosófica
493 0 2

Не, не ме корете за моята любов,

с нея преплувам морета без брод,

под звездите танцувам изящен валс,

пия ефирен въздух със страст.

 

Приспива ме с приказки за лека нощ,

дарява сънища от своя пълен кош,

а градините кипва с неземен цвят,

нали оазис мой е Тя -   море и бряг.

 

С нея си връщам  детството аз,

и се люлея в люлка с глас умилян,

но не, не се тревожа, че парва ме сълза,

нали я имам - строга, наивна, добра.

 

Не, не ме корете за моята любов,

тя е здравей, добър ден, лека нощ,

залог за щастие, спомен, тъга,

заедно бродим, за да търсим крила.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Няма да те коря...
  • Не, не ме корете за моята любов,
    тя е здравей, добър ден, лека нощ,
    залог за щастие, спомен, тъга,
    заедно бродим, за да търсим крила.

    Прекрасно!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??