15 sept 2019, 0:57

Надпревара 

  Poesía » Otra
524 3 4

На старт съм не със друг, а с времето,

решена за победа аз.

Поисках да пожъна семето.

Дали дошъл е този час?

 

Когато вече ме настига,

да мога да му викна: "Спри!"

С усмивка то да ми намигне

и бурите да укроти.

 

Да ми подскаже темпо мое,

с което аз да продължа

и в мигове – пчелици ройни –

да мога да го задържа.

 

И крачките си позабавила,

към моя цел да търся път.

Разбрахме се (не съм забравила) –

не дава да го победят.

 

 

Редактирано от: Мария Панайотова (pastirkanaswetulki)

Най-сърдечни благодарности за помощта!

© Цветето Б. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??