1 jul 2009, 10:59

Нагаута (Пълноводна Амазонка) 

  Poesía » Formas orientales
455 0 7

Старото дърво
между вода и суша -
мост над два свята.
Клоните-ръце
нежно птици прегръщат.
В корените -
делфините се гонят.
Пълноводие,
донесло много живот.
Чудна красота
в този радостен свят.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??