18 ago 2009, 13:11

Нагаута (самотната улица) 

  Poesía » Formas orientales
657 0 10

Кучета вият.
Самотната улица
с дом ги дари -
по нея ще вилнеят.
"Нека!" - си каза
и на показ извади
играчки от децата.
...
Имаше деца
по тихата улица.
Там играеха,
тичаха до полуда.
Пораснаха те,
в блок се преместиха.
Забравиха я,
не й казаха "Сбогом".
Остана сама,
засънува кошмари.
...
А тези псета
в миг я събудиха.


16/08/2009г.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??