25 nov 2007, 18:41

Нагъл си 

  Poesía » De amor
889 1 6
Искаш ли да ме обичаш ти
както правеше преди,
искаш ли да изживеем пак
радост в онзи приказен свят?

Искаш значи, така ли?
Как може така да ми говориш?
Та не помниш ли какво ми причини
не помниш ли, че почти не ме уби...?

Но този път аз ще казвам НЕ,
ще се сърдя без причина
и със нож като теб ще тръгна
и в твоето сърце ще го забия...

© Мила Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??