25 нояб. 2007 г., 18:41

Нагъл си 

  Поэзия » Любовная
890 1 6
Искаш ли да ме обичаш ти
както правеше преди,
искаш ли да изживеем пак
радост в онзи приказен свят?

Искаш значи, така ли?
Как може така да ми говориш?
Та не помниш ли какво ми причини
не помниш ли, че почти не ме уби...?

Но този път аз ще казвам НЕ,
ще се сърдя без причина
и със нож като теб ще тръгна
и в твоето сърце ще го забия...

© Мила Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??