25.11.2007 г., 18:41 ч.

Нагъл си 

  Поезия » Любовна
888 1 6
Искаш ли да ме обичаш ти
както правеше преди,
искаш ли да изживеем пак
радост в онзи приказен свят?

Искаш значи, така ли?
Как може така да ми говориш?
Та не помниш ли какво ми причини
не помниш ли, че почти не ме уби...?

Но този път аз ще казвам НЕ,
ще се сърдя без причина
и със нож като теб ще тръгна
и в твоето сърце ще го забия...

© Мила Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??