16 ene 2019, 13:22

Наивна 

  Poesía » Filosófica
395 0 0

Очаквам от тишината да ми даде
правилните думи.
Спокойствие да възцарят във мен
горчивините да прокуди.

 

Смехът им загубил е тежестта си,
паметта загнива.
Драскотините ти отиват и за напред,
ще те опазят жива.

© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Трябваше да излезе някак си....

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??