16.01.2019 г., 13:22 ч.

Наивна 

  Поезия » Философска
396 0 0

Очаквам от тишината да ми даде
правилните думи.
Спокойствие да възцарят във мен
горчивините да прокуди.

 

Смехът им загубил е тежестта си,
паметта загнива.
Драскотините ти отиват и за напред,
ще те опазят жива.

© Пенка Ламбева Всички права запазени

Трябваше да излезе някак си....

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??