16 янв. 2019 г., 13:22

Наивна 

  Поэзия » Философская
420 0 0

Очаквам от тишината да ми даде
правилните думи.
Спокойствие да възцарят във мен
горчивините да прокуди.

 

Смехът им загубил е тежестта си,
паметта загнива.
Драскотините ти отиват и за напред,
ще те опазят жива.

© Пенка Ламбева Все права защищены

Трябваше да излезе някак си....

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??